De juiste inpaktafel zorgt voor een beter transportverloop

Inpaktafels zijn een belangrijk onderdeel van een magazijn. Wanneer er dan ook nieuwe tafels nodig zijn, kunt u zich het beste goed oriënteren. Dit kan zowel online als in de winkel. Hieronder kunt u een aantal aandachtspuntjes en tips vinden waar u op moet letten bij het aanschaffen van 1 of meerdere inpaktafels.

Kwaliteit en functionaliteit van inpaktafels

Natuurlijk speelt de prijs een belangrijke rol bij de aanschaf. Toch is het aan te raden om vooral naar de kwaliteit en functionaliteit te kijken. Daarvoor moet u eerst nadenken over welke aspecten de inpaktafel van Eslogic moet hebben. Heeft u inpaktafels nodig die op 1 plek blijven staan? Dan zijn wielen niet direct nodig. Verplaatst u de inpaktafels vaak? Dan kan het wel heel handig zijn wanneer ze wielen hebben. Per magazijn verschilt het ook of er inpaktafels nodig zijn met bepaalde schuifonderdelen of lades. Gelukkig zijn inpaktafels in alle soorten en maten verkrijgbaar! Mocht u hele specifieke inpaktafels nodig hebben, dan kunt u de tafels zelfs op maat laten maken.

U wilt niet binnen afzienbare tijd weer nieuwe tafels moeten aanschaffen. Daarom is het beter om iets meer uit te geven voor stevige en lang meegaande tafels. Kwaliteit gaat niet alleen langer mee, maar het werkt ook nog eens plezieriger voor u of uw werknemers.

De aanschaf van een inpaktafel

Voor de aanschaf van de tafel(s) vraagt u waarschijnlijk eerst een aantal offertes aan om wat informatie te winnen. U zou ook kunnen overwegen om langs te gaan in een fysieke winkel. Een voordeel daarvan is dat er vaak medewerkers zijn die u face-to-face professioneel advies kunnen geven. Telefonisch is dit vaak toch lastiger. Online zijn de inpaktafels echter ook op veel plekken verkrijgbaar. Per winkel kunnen de levertijden en verzendkosten sterk verschillen. Kijk daar dan ook goed naar voordat u de bestelling plaatst!

Succes met het uitzoeken van de geschikte inpaktafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *