Lichte transportschade auto verhelpen met uitdeuken zonder spuiten

Transportschade aan je auto is altijd vervelend, of het nu om een nieuwe auto of een wat oudere auto gaat. Door hoge reparatie kosten laten de meeste mensen de deuk voor wat het is, terwijl dat niet nodig is. De nieuwere techniek uitdeuken zonder spuiten is namelijk stukken goedkoper en de deuken worden volledig weg gewerkt, alsof je auto weer als nieuw is.

Transportschade auto repareren

Transportschade aan je auto kan worden onderverdeeld in twee verschillende oorzaken: transport van de auto zelf en bij (grote) spullen die je zelf vervoert met de auto. Een auto met lichte transportschade kopen kan ook grote voordelen hebben, meer daarover wordt hieronder toegelicht. Als je zelf schade hebt veroorzaakt tijdens het vervoeren van spullen, bijvoorbeeld omdat je even iets tegen de auto aan wilde zetten of als er per ongeluk iets tegen de auto aan valt, dan is zo’n deuk extra vervelend. Echter, zo’n deuk is gemakkelijk te repareren met uitdeuken zonder spuiten! Voorwaarden zijn dat er geen (ernstige) krassen zijn ontstaan en dat de deuk niet groter is dan een twee euro munt.

Nieuwe auto met transportschade

Schade tijdens het transport van de fabriek naar de garage of vanaf de garage naar plaats van bestemming kan helaas niet altijd voorkomen worden, maar kan je soms wel honderden of zelfs duizenden euro’s besparen. Als koper kan je vaak veel geld besparen of terug krijgen op de koop van een auto met schade, terwijl reparatie door middel van uitdeuken zonder spuiten in de meeste gevallen een kleine investering is. Transportschade aan je auto met uitdeuken zonder spuiten laten repareren is namelijk zo’n 50% tot 70% goedkoper dan de traditionele manier van herstellen. Je auto ziet er daarna weer als nieuw uit en je bespaart een hoop geld op de aankoop van een nieuwe auto!

Uitdeuken zonder spuiten via de vereniging FOCWA

FOCWA is een actieve vereniging waarin wordt samengewerkt aan de belangenbehartiging van en aan ondernemers (collectieve dienstverlening) in de Nederlandse carrosseriebranche. Een voorbeeld van een toonaangevend bedrijf die daarbij is aangesloten, is Dentworks.
Dentworks is specialist in uitdeuken zonder spuiten en aangesloten bij FOCWA en helpt particulieren, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen met het herstellen van autoschade. Wanneer een schade wordt aangemeld pakt Dentworks al het werk op door vanaf het eerste contactmoment tot en met de schadereparatie alles uit handen te nemen. Ook al het verzekeringswerk dat eventueel van toepassing is wordt door Dentworks uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *