Wil jij een mooie shortlease auto?

Zoekende naar een nieuwe auto of occasion, maar wil je deze niet aanschaffen? Probeer dan een shortlease model. In dit artikel komt aan bod wat shortlease inhoudt en welke opties je allemaal hebt. Vind jij het prachtig om altijd de nieuwste auto’s te kunnen rijden? Of moet je nog een aantal maanden sparen voordat je jouw droomauto kunt aanschaffen en ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing? In dergelijke gevallen is shortlease de perfecte optie. Indien je het gevoel hebt dat deze vorm van lease wel iets voor jou is, is het verstandig om verder te lezen. Niet voor niets wordt deze vorm van lease in Nederland alsmaar populairder. Steeds meer mensen beginnen te beseffen hoe voordelig het leasen van een auto voor een korte termijn kan zijn. Hieronder lees je alles dat je over deze vorm van lease moet weten.

Wat houdt shortlease in?

Als eerste wordt er antwoord gegeven op de vraag: ‘Wat is shortlease?’ De term shortlease klinkt vrij simpel voor de mensen die wat kennis hebben op het gebied van de Engelse taal. Dit houdt in dat je een auto kunt leasen op korte termijn. Het is eigenlijk een term die gebruikt wordt voor een overeenkomst die tussen autoverhuur en een volledig leasecontract in zit. Bij het huren van een auto heb je vaak veel vrijheid, maar ben je wel verantwoordelijk voor alle schade die je zelf aanricht.

Bij het leasen van een auto zit je vaak gebonden aan een lang contract, maar heb je wel meer zekerheid. Hierdoor zul je lang dezelfde auto moeten blijven rijden. Als je snel uitgekeken bent op een auto, dan is dit ver van ideaal. Om deze reden wordt er vaak voor shortlease gekozen. Je behoudt de vrijheid van het contract zoals bij het huren van een auto, maar je krijgt dezelfde opties, garantie en zekerheid zoals bij een leasecontract. Dit betekent dat je vol kunt genieten van je shortlease automaat, shortlease occasion of andere auto. Mocht je het zat zijn en toe zijn aan iets nieuws? Prima, dan kun je het contract direct opzeggen en ben je niet gedwongen om nog een aantal maanden in dezelfde auto te blijven rijden. Voor veel mensen is zo’n contract gunstiger, omdat ze niet voor een lange termijn aan een leasecontract verbonden willen zijn.

Alle mogelijkheden die je met shortlease hebt

Met shortlease heb je veel verschillende mogelijkheden. Om te beginnen kun je uit vrijwel ieder model auto kiezen. Wil je een auto met extra veel opties? Dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. In veel gevallen kun je helemaal zelf bepalen welke opties de auto moet hebben, omdat het aanbod simpelweg zo groot is. Of je nu een liefhebber bent van Mercedes, Audi of Kia, je kunt altijd wel een fantastische auto leasen. Het enige dat je hoeft te doen is op zoek gaan naar een goede leasemaatschappij, zodat je zeker kunt zijn van een gunstig en goedkoop contract. Gelukkig is het aanbod zeer groot en ben je dus absoluut niet beperkt in je keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *