Private lease voor korte termijn goed in opkomst

Private lease contracten worden door steeds meer bedrijven aangeboden. Dat is niet vreemd want met private lease kunt u door het betalen van een vast maandbedrag rijden in een nieuwe auto. Deze auto is officieel niet van u. Alle kosten voor het rijden van deze auto zijn inbegrepen in het maandbedrag. Denk aan de verzekering, APK, en onderhoud. De diesel of benzine is wel voor uw rekening. Net zoals de verkeersboetes, parkeer kosten en een bezoek aan de carwash voor uw rekening zijn. Tegenwoordig kunt u bij Bynco ook een private lease met korte looptijd afsluiten. Dit leasecontract loopt dan tussen de 2 en 24 maanden.

Hoe werkt het leasen met korte termijn?

U kunt online een aanvraag doen voor een korte termijn lease. Op uw gemak gaat u kijken naar het ruime aanbod in de webshop van Bynco. De private lease auto’s voor de korte termijn bij Bynco zijn namelijk niet geheel nieuw, dit heeft als voordeel dat u de auto zeer snel kunt rijden en u niet te maken heeft met een levertermijn. Online kunt u van alles selecteren bij het zoeken naar de juiste auto. Kies voor bepaalde opties, accessoires en de kleur die u mooi vindt. De auto’s die aan uw eisen voldoen blijven over op het beeldscherm. Komt u er niet uit dan kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke klantenservice van Bynco. Dien vervolgens de aanvraag in. Er wordt d.m.v. bepaalde gegevens die aangeleverd moeten worden uw kredietwaardigheid gecheckt. De gegevens die u doorgeeft mogen niet ouder zijn dan 3 maanden. Ook heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Uw eventuele inruil auto wordt pas opgehaald op het moment dat u de lease auto ontvangt.

Flexibel en comfortabel

Private lease voor korte termijn is ideaal wanneer u een auto nodig heeft voor een project of proeftijd. Private lease voor korte termijn is flexibel en comfortabel. U profiteert van heldere voorwaarden en goedkoper maand bedrag dan wanneer u kiest voor het leasen van een nieuwe auto. U kunt gebruik maken van private lease voor korte termijn voor 2 tot 24 maanden. Daarna levert u de private lease auto weer kosteloos in, uiteraard kunt u als u dat wenst weer een nieuw contract aangaan of de auto alsnog kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *